Recent Updates Toggle Comment Threads | Keyboard Shortcuts

  • adiristandi 13:35 on 16 June 2010 Permalink | Reply
    Tags: belajar ngeblog, blog, selamat datang, wordpress   

    Selamat Datang 


    Waduh mau nulis apaan nih…ah selamat datang aja bagi yang kebetulan nyasar di blog yg g kreatif ini..tapi tetep si dalam hati mah keukeuh niatan pengen bikin blog yg berbeda non komersil,original,gw banget…anti copas kl bisa mah….hahaha…ah sdh dulu sekian aja deh nanti di edit lg kl sudah ada ide….hahahaha….sekali lagi selamat datang jgn lp tinggalin oleh-oleh…link blog anda…atau tulisan anda sekalipun boleh…hehehehe

    Advertisements
     
  • adiristandi 10:35 on 27 July 2015 Permalink | Reply  


    Nyoba ah …ada apa si di IOS 9…

    View on Path

     
  • adiristandi 14:25 on 25 July 2015 Permalink | Reply  


    Kawasaki Versys 650 ABS….

    View on Path

     
  • adiristandi 13:06 on 4 July 2015 Permalink | Reply  


    Red crab in the area Burrows Australia’s Christmas Island, an endemic species of crab Indian Ocean. Each year, entered the month of October to December this red crab will be massive migration, over land and then go to the beach to find a place to lay eggs, during migration, this crab still breathes using gills, for that they avoid exposure to sunlight in order to avoid dryness or dehydration , because it will be a threat to them……wah tinggal bawa lada hitam euy… – at Sultan Hasanuddin International Airport (UPG)

    View on Path

     
  • adiristandi 12:24 on 1 July 2015 Permalink | Reply  


    Buruan update IOS 8.4…

    View on Path

     
  • adiristandi 21:41 on 16 April 2015 Permalink | Reply  


    Menunggu baling2 bambu GA656 menerbangkan aye ke Jayapura…. – at Garuda Indonesia Executive Lounge

    See on Path

     
c
Compose new post
j
Next post/Next comment
k
Previous post/Previous comment
r
Reply
e
Edit
o
Show/Hide comments
t
Go to top
l
Go to login
h
Show/Hide help
shift + esc
Cancel